آموزش آشپزی خانگی ایرانی: خلاصه تجربه ها در نی نی سایت
سایت نی نی سایت، گنجینه ای از تجربیات کدبانوهای ایرانی است. در این پست، 16 نکته کلیدی و تجربه ارزشمند را از دل بحث های داغ آشپزی در نی نی سایت برای شما گردآوری کرده ایم. این نکات به شما کمک می کند تا آشپزی ایرانی را به سبک خانگی و با طعم اصیل تجربه کنید.
این تجربیات، حاصل سالها آزمون و خطا و به اشتراک گذاری رازهای آشپزی بین خانم های خانه دار ایرانی است. پس با ما همراه باشید و این نکات کاربردی را در آشپزی های خود به کار ببرید.
- ✅راز خوشمزگی قورمه سبزی: تفت دادن سبزی با حرارت ملایم و زمان طولانی، رنگ و عطر بی نظیری به قورمه سبزی می دهد.
- ✅ترفند پخت برنج مجلسی: خیساندن برنج با آب نمک به مدت کافی، باعث قد کشیدن و دانه دانه شدن آن می شود.
- ✅اصول طلایی کباب کوبیده: بهرهگیری از گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفندی و گوساله، همراه با پیاز آب گرفته شده، راز یک کباب کوبیده آبدار و لذیذ است.
- ✅فوت و فن قیمه نذری: تفت دادن پیاز داغ فراوان و بهرهگیری از لپه مرغوب، طعم بی نظیری به قیمه می بخشد.
- ✅طرز تهیه ته چین زعفرانی: بهرهگیری از زعفران دم کرده غلیظ و تخم مرغ با کیفیت، باعث طلایی شدن و عطرآگین شدن ته چین می شود.
- ✅بهترین روش پخت آش رشته: بهرهگیری از حبوبات از شب قبل خیس خورده و رشته آشی مرغوب، رمز خوشمزگی آش رشته است.
- ✅نکات کلیدی برای تهیه میرزا قاسمی: کبابی کردن بادمجان روی ذغال یا شعله پخش کن، عطر دودی خاصی به میرزا قاسمی می دهد.
- ✅ترفندهای سوپ جو: پخت جو با آب قلم یا استاک مرغ، طعم و ارزش غذایی سوپ را افزایش می دهد.
- ✅طرز تهیه شله زرد: بهرهگیری از برنج نیم دانه مرغوب و پخت طولانی مدت آن، شله زرد را خوش طعم و یکدست می کند.
- ✅راز خوشمزگی کتلت: اضافه کردن سیب زمینی آب پز رنده شده به مایه کتلت، آن را نرم و خوش طعم می کند.
- ✅ترفندهای فسنجان: بهرهگیری از گردوی آسیاب شده تازه و رب انار با کیفیت، طعم ترش و شیرین دلپذیری به فسنجان می بخشد.
- ✅بهترین روش پخت ماهی: خواباندن ماهی در آبلیمو، زعفران و ادویه های مخصوص قبل از سرخ کردن، بوی زهم آن را از بین می برد.
- ✅نکات کلیدی برای تهیه دلمه: بهرهگیری از برگ مو تازه و مواد میانی خوش عطر و طعم، دلمه را لذیذ می کند.
- ✅راز خوشمزگی کوفته تبریزی: ورز دادن طولانی مدت گوشت و بهرهگیری از سبزیجات معطر، کوفته را منسجم و خوش طعم می کند.
- ✅ترفندهای عدس پلو: تفت دادن عدس با پیاز داغ و ادویه های گرم، طعم و عطر بی نظیری به عدس پلو می دهد.
- ✅بهترین روش پخت باقالی پلو: بهرهگیری از باقالی سبز تازه و شوید خشک معطر، باقالی پلو را خوشمزه و خوش عطر می کند.

آشپزی با عشق، طعم زندگی را شیرین می کند!
آموزش آشپزی خانگی ایرانی: گنجینه تجربیات نی نی سایت
راز خوشمزگی قورمه سبزی، تفت دادن اصولی سبزی!
یکی از مهمترین نکات در تهیه قورمه سبزی خوشمزه، تفت دادن صحیح سبزی است.نباید سبزی زیاد سرخ شود که تلخ شود و نه آنقدر کم تفت داده شود که طعم خامی بدهد.رنگ سبزی باید سبز تیره و کمی مایل به قهوه ای باشد.بسیاری از کاربران نی نی سایت تاکید دارند که سبزی قورمه سبزی باید شامل جعفری، گشنیز، تره و اسفناج باشد.نسبت هر کدام هم اهمیت دارد.معمولاً تره بیشتر از بقیه سبزی ها استفاده می شود.اضافه کردن شنبلیله خشک (به مقدار کم) در انتهای تفت دادن سبزی، عطر و طعم بی نظیری به قورمه سبزی می دهد.
برای جلوگیری از تلخی قورمه سبزی، برخی توصیه می کنند که قبل از تفت دادن سبزی، آن را کمی در آب خیس کنید.
میتوانید از سبزی قورمه سبزی آماده استفاده کنید اما طعم سبزی تازه به مراتب بهتر است.تفت دادن سبزی را با حرارت ملایم و صبر و حوصله انجام دهید تا کاملا مغز پخت شود.بعد از تفت دادن سبزی، اجازه دهید کمی خنک شود و سپس به گوشت اضافه کنید.
فوت و فن کوبیده آبدار و خوشمزه!
برای تهیه کوبیده آبدار، از گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفندی و گوساله استفاده کنید. نسبت چربی گوشت باید مناسب باشد تا کوبیده خشک نشود. پیاز را رنده کنید و آب آن را کاملا بگیرید. آب پیاز باعث شل شدن مایه کوبیده و افتادن آن از روی سیخ می شود. مایه کوبیده را خوب ورز دهید تا چسبندگی لازم را پیدا کند. میتوانید برای چسبندگی بیشتر، کمی آرد سوخاری یا پودر نان خشک به آن اضافه کنید. قبل از سیخ زدن، دست خود را با آب سرد خیس کنید تا مایه کوبیده به دستتان نچسبد. سیخ های کوبیده را روی حرارت ملایم و یکنواخت کباب کنید و مرتب بچرخانید تا نسوزد. برای طعم بهتر، میتوانید قبل از کباب کردن، کوبیده ها را با کمی کره یا روغن زیتون چرب کنید. اضافه کردن مقدار کمی زعفران دم کرده به مایه کوبیده، عطر و طعم بی نظیری به آن می بخشد.
رازهای یک ته چین زعفرانی طلایی و خوش عطر!
برای تهیه ته چین زعفرانی، از برنج مرغوب ایرانی استفاده کنید و آن را قبل از پخت، به خوبی خیس کنید. زرده تخم مرغ را به خوبی با ماست چکیده و زعفران دم کرده مخلوط کنید تا یکدست شود. برای طعم بهتر، میتوانید از کمی گلاب و هل هم در مخلوط ماست و تخم مرغ استفاده کنید. برنج را کمی زنده تر از حد معمول آبکش کنید تا در حین پخت ته چین، شفته نشود. کف قابلمه را با روغن چرب کنید و مایه ته چین را به طور یکنواخت در آن پخش کنید. برای طلایی شدن ته چین، میتوانید قبل از دم گذاشتن، کمی کره آب شده روی آن بریزید. ته چین را با حرارت ملایم و به مدت طولانی دم بگذارید تا ته دیگ آن طلایی و برشته شود.






7 دیدگاه ها